Integritetspolicy

Våra besökares integritet är extremt viktig för oss på Jaktradio.nu. Detta dokument beskriver vår integritetspolicy och visar vilka typer av personlig information som samlas in och sparas av Jaktradio.nu samt hur den används.

Om du vill ha ytterligare information eller har frågor om vår integritetspolicy är du välkommen att kontakta oss.

Loggfiler
Precis som många andra webbplatser använder Jaktradio.nu loggfiler. Informationen i loggfilerna omfattar IP-adresser, typ av webbläsare, internetleverantör (ISP), datum och tidsstämplar, referrer- och exitsidor, och antal klick för att analysera trender, administrera sajten, följa besökarnas väg mellan sidorna, och samla in demografiska data. IP-adresser och liknande information är inte kopplad till någon information som går att personidentifiera.

Kakor och webbfyrar
Jaktradio.nu använder kakor för att spara information om besökarens preferenser, spara användarspecifik information om vilka sidor användaren besöker, anpassa webbsidornas innehåll till den webbläsare som besökaren använder eller annan information som besökaren skickar via sin webbläsare.

Kaka för DoubleClick DART

  • Google, i egenskap av tredjepartsleverantör, använder kakor för att visa annonser på Jaktradio.nu.
  • Googles användning av DART-kakan gör det möjligt att visa annonser för användarna, baserat på deras besök på Jaktradio.nu och andra sajter på Internet.
  • Användare har möjlighet att avböja användning at DART-kakan genom att besöka integritetspolicyn för Googles annonsnätverk på följande URL – http://www.google.com/policies/technologies/ads/

Några av våra annonseringspartner kanske använder kakor och webbfyrar på vår sajt. Våra annonseringspartner innefattar Google Adsense.

Dessa annonsleverantörer från tredje part använder teknologi för annonserna och länkarna som visas på Jaktradio.nu som skickas direkt till din webbläsare. De tar automatiskt emot din IP-adress när detta sker. Andra teknologier (som kakor, JavaScript eller webbfyrar) kanske också används av annonsnätverk från tredje part för att mäta resultaten av deras annonser och/eller för att skräddarsy annonsinnehållet som visas.

Jaktradio.nu har inte tillgång till eller kontroll över dessa kakor som används av tredjepartsannonsörer.

Du måste själv se efter i respektive integritetspolicy för dessa tredjeparts annonsleverantörer för såväl mer detaljerad information om deras praxis som för instruktioner om hur du väljer bort användning av viss teknik. Integritetspolicyn för Jaktradio.nu är inte tillämplig för, och vi kan inte styra verksamheten för, sådana andra annonsörer eller webbplatser.

Om du vill blockera kakor kan du göra det genom inställningarna i webbläsaren. Mer detaljerad information om inställningar för kakor för specifika webbläsare finns på respektive webbläsares hemsida.

Denna integritetspolicy uppdaterades senast: 140108